четверг, 17 мая 2018 г.

Українців пограбували на 32 млрд. доларів.


Після Майдану в Україні почалася економічна криза такооої сили, що ледь не зруйнувала всю нашу економіку. Рошенiвцi нам сказали, що криза почалася через те, що Янукович, однієї тільки готівкою, вивіз в Росію 32 млрд. доларів. 



Минуло 4 роки - Януковича судять за "зраду", а кримінальної справи за крадіжку 32 млрд. доларів в природі не існує. Чому ГПУ не порушила кримінальну справу проти Януковича за викрадення і вивезення в Росію цих 32 млрд. доларів? Сьогодні ми змушений принижуватися перед МВФ, який позичає нам грошей, щоб врятувати Україну від дефолту, загроза якого виникла через економічну кризу, яка в свою чергу виникла через зникнення iз України цих 32 млрд. доларів, а кримінальної справи проти Януковича немає! Чому? 

Як ви вважаєте, панове, чи не тому це, що гроші вкрав не Янукович, а рошенiвцi в той момент, коли ми побігли за Януковичем, то рошенiвцi за нашими спинами пограбували скарбницю, звалили все на Яника, а гроші пішли не в Росію, а в панамські офшори? Як ви вважаєте, українці?

Ну, це як з "золотим батоном" вийшло: вкрали "революціонери" батон (ходять чутки, що Парубій), а в грудні 2015 року прокуратура закрила кримінальну справу за фактом зникнення "золотого батона" і оголосила його фейком. Не було у Януковича ніякого "золотого батона", панове! Не було... 



Панове, а давайте зараз наберемо мільйон репостiв, спровокуємо резонанс в ЗМІ, щоб Юрій Луценко був змушений в телевізорі нам всім з вами пояснити, чому ГПУ не порушила кримінальну справу проти Януковича за ці 32 млрд. доларів, нібито вивезених в Росію? Їх ГПУ теж "міфом" назве, як і вкрадений "золотий батон"? Тоді виходить що? Янукович "білий і пухнастий" і це МИ з ВАМИ були неправі, що його прогнали? Ай-яй-яй такими бути соромно, ганьба нам, товариство!



Прокоментувати цю статтю ви можете в групі "Українських націонал-патріотів" тут - https://www.facebook.com/unp.ukr

Комментариев нет:

Отправить комментарий