понедельник, 14 мая 2018 г.

Стало відомо чому вхід в Євросоюз для України закритий на невизначений термін.


Її називають найкращим другом України в Євросоюзі. Її називають адвокатом України в Євросоюзі. Ви всі прекрасно знаєте, хто це і як її звуть - це Президент Литви Даля Грибаускайте. 


На спільному брифінгу з Порошенком в 2016 році наш "європейський адвокат" порівняла українську корупцію з "раковою пухлиною" і підкреслила, що корупція завдає сьогоднішній Україні набагато більше шкоди, ніж війна на сході країни. 


Цей чоловік також не потребує представлення - це голова представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі. Напевно, його можна назвати найбільшим "єврооптимістом" щодо України. Хто ще настільки фанатично вірить в Україну? Але навіть фанатичний оптимізм Мінгареллі дав тріщину.


Існує ряд причин, за якими Україна покищо не має перспективи членства в Євросоюзі. Про це заявив голова представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі, порекомендувавши українцям зосередитися на боротьбі з корупцією. 

Відзначається, що про це він заявив 11-го травня 2018 року на засіданні круглого столу "Європейський вибір України після Революції Гiдностi: можливості і проблеми".

- "Туреччина з країнами Балкан – єдині країни, які сьогодні ведуть переговори стосовно приєднання до Європейського Союзу. У них є чітка перспектива членства в ЄС. У випадку з Україною - в неї немає перспективи членства в ЄС", - сказав Мінгареллі.

За підсумками 2017 року Україна опинилася майже на самому корупційному "дні" світового рейтингу найбільш корумпованих країн планети - 134 місце.


Для порівняння з тією ж Литвою. Країна під керівництвом Далi Грибаускайте посiла 38 місце. Відчуйте різницю, як кажуть...


А це Південна Корея. Площа цієї держави меркне на тлі Росії. У 1997 році Південна Корея також, як і Україна опинилася на межі дефолту. Також, як і Україна, Південна Корея звернулася за допомогою до МВФ і той виділив їй 21 млрд. доларів. 


Всього за два роки Південна Корея вийшла на докризові темпи зростання економіки. Всього за два роки! Сьогодні ВВП Південної Кореї майже, як у найбільшого світового експортера нафти і газу на планеті - Росії. 


Ви можете собі уявити, що ця громадина на карті світу, з усіма своїми природними ресурсами (нафта, газ, метали) заробляє трохи більше грошей, ніж Південна Корея, яка заробляє виключно на виробництві товарів. Тому, не звинувачуйте МВФ в тому, що наша криворука влада не здатна на ефективне керівництво країною. 

До чого тут МВФ, адже спочатку говорили про перспективи членства України в ЄС? А до того, що не тільки Євросоюз, США, але й МВФ вже у відкритій формі вимагають від Порошенка створення незалежного Антикорупційного суду

У соціальних мережах діють організовані групи ботів Банковій в рамках роботи так званого "МінСтеця" (аналог путінського Ольгине). Не плутайте їх з "порохоботами", які не ховають обличчя і просто вилизують дупу "однотуровому". Боти МiнСтеця на своїх фейкових сторінках можуть в унісон з вами поносити Порошенка на чому світ стоїть, паралельно вживлюючи вам вірусні ідеї



Основним вектором діяльності цих ботів є вплив на громадську думку за допомогою фейкових патріотичних акаунтів. Це вони вас переконали, що незалежний Антикорупційний суд "нічого не змінить". Але, подумайте самі: якщо незалежний Антикорупційний суд "нічого не змінить", то чому Євросоюз, США і МВФ так вірять в нього і чому Порошенко вже більше року саботує створення такого суду, якщо цей суд "все одно нічого не змінить"?

Найголовніше, що вам слід засвоїти, це одну просту тезу: незалежний Антикорупційний суд - це пропуск України в Євросоюз. Крапка. 

Знаєте яку Україну українські націонал-патріоти хочуть залишити своїм дітям? Ми хочемо, щоб під боком у Росії існувала країна в складі Євросоюзу з ВВП, який перевищує ВВП Росії. Ще раз подивіться на Південну Корею і зрозумієте, що це цілком реалістичне завдання. Що стоїть на шляху нашого членства в ЄС? Що стоїть на шляху нашого економічного процвітання? Правильно! Це корупція.

Як вчинив режим Порошенка з тими, хто вимагав створення незалежного Антикорупційного суду? Режим поставив їх на коліна! Тільки їх або всю Україну..? 


Даля Грибускайте в тому ж 2016 році сказала, що в боротьбі з корупцією в Україні активну участь має взяти сам український народ. 

Прочитали статтю, помріяли про Євросоюз, обнялися-поплакали та й забули? Або ...

Або зараз копіюйте посилання на цю статтю і починаєте розкидати її своїм друзям? Краплі дощу утворюють струмки. Струмки стікаються в річки. Річки наповнюють океани. Океанський шторм на хвилях грає найбільшим кораблем, наче іграшкою. 

Піднімаємо шторм, Україно! 28 червня (вихідний - День Конституції) о 9:00 всього на кілька годин протесту виходимо в кожному місті України (в кожному: великому чи маленькому) під стіни ваших Міських Рад (у Києві на Майдан) з вимогою створення незалежного Антикорупційного суду! Якщо ти вийдеш 28-го у своєму місті, а під Міською Радою з "десяток калік", не звинувачуй у цьому нас (УНП) - це твоє місто і це ти не доклав достатньо зусиль і не розбудив там шторм. Якщо 28-го червня по всіх містах України вийдуть мільйони протестувальників, то до Євросоюзу знову повернеться оптимізм по відношенню до України, а корумпований режим впаде і відкриє нам шлях до Європи. 

28.06.2018 ти обираєш своє майбутнє: дорога в Європу або дорога в село на шашлики. Яку Україну ти хочеш залишити своїм дітям?

Сторінка УНП на Фейсбуці - https://www.facebook.com/unp.ukr

Комментариев нет:

Отправить комментарий