вторник, 15 мая 2018 г.

В Україні теж є свій Пашинян.


Вірменія показала Україні, яким має бути справжній народний Майдан. На вірменському Майдані не було сцени олігарха, який просто боровся за владу над іншими олігархами. Народний лідер Пашинян всього тиждень на посаді прем'єр-міністра, а вже встиг провести більше реформ, аніж рошенiвцi за чотири роки. Майже щодня Пашинян ламає об коліно олігархічні схеми і монополії, а не "мутить" з олігархами спільні схеми, як рошенiвцi з Ахметовим в стилі "Роттердам+". Фейсбук забитий захопленнями і відвертою заздрістю з боку українців. Деякі пишуть пости в стилі "вiрмени, позичте нам Пашиняна на тиждень, обіцяємо повернути". Вірмени "щасливі як слони" роботою Пашиняна і його рейтинг злетів під 90% підтримки. І це при тому, що у Пашиняна немає "боргу крові" перед загиблими во ім'я Революції, як у рошенiвцiв, бо у Вірменії ніхто не загинув. У Вірменії не почалася економічна криза після Майдану, як в Україні, і це тільки тому, що народ привів до влади дійсно чесну i гідну людину. Це у Вірменії відбулася Революція Честі і Гідності, а не в Україні. У нас до влади прийшли самi безчесні і самі негідні, яких можна було зібрати з усієї країни, але ми можемо все виправити. 

Київ, 17 травня о 10:00 збираємося під стінами Верховної Ради. Якщо буде більше 50 тисяч протестувальників, то можете вважати, що почалася безстрокова акція. Хто підтримує нашого українського "Пашиняна", він вам відомий як мер Конотопа Артем Семеніхін? Мабуть, це єдиний справжній бандерівець серед тисяч і тисяч сьогоднішніх політиків і чиновників в Україні. Хто підтримує? Тисніть по кнопках соціальних мереж! 



Українські націонал-патріоти на Фейсбуці тут - https://www.facebook.com/unp.ukr

P.S. Кажуть, що кожен народ має те, на що заслуговує. Вірмени довели, що вони заслуговують таких, як Пашинян. Українці, залишитеся 17-го сидіти по домівках і це буде нам всім з вами відповіддю, що українці просто не гiднi таких, як Пашинян, а заслуговують лише таких, як Пашинський.



Комментариев нет:

Отправить комментарий